Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΟΥ Τ΄ΑΠΟΓΕΥΜΑ... απ΄τον ίσκιο του...

Τελικά έχουμε πολύ πλάκα !... Διαβάζω όσο μπορώ προσεκτικότερα τα βιογραφικά των υποψηφίων , έτσι , με ένα ιδιόμορφο πολιτικό μαζοχισμό και μια ακατανόητα επίμονη διάθεση να αποκρυπτογραφήσω τους κώδικες και τα δεδομένα , τις δυνατότητες και τα κίνητρα των ανθρώπων που στην κυριολεξία εκτίθενται και φιλοδοξούν να με σώσουν ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ !

Οι άνθρωποι αυτοί λοιπόν , είναι ότι πιο τέλειο έχει να επιδείξει η ανθρώπινη ράτσα ! Κατ΄αρχήν , ΔΕΝ τους αγγίζει ο χρόνος ! Τσίτα το μούτρο , μετάξι η επιδερμίδα , βγαλμένοι από το παραμύθι της επιτυχίας ΟΛΟΙ τους , με οικογένειες χωρίς προβλήματα , με παιδάκια που χαμογελούν ροδαλά κι΄αισιόδοξα , ίσως και κανένα pet , να αυξάνει τη γκλαμουριά ! Βέβαια , η φωτογραφία μπορεί να είναι της προ περασμένης δεκαετίας , το μαλλί να γέρνει επικίνδυνα (στις ρίζες ΜΟΝΟ) προς το γκρίζο , η οικογένεια να βρίσκεται στο παραπέντε της διάλυσης, αλλά το ΙΜΑΤΖ τα αγνοεί όλα αυτά !

Υπάρχουν όμως και τα "άλλα". Με μισές αλήθειες νομίζουν πως θα παρουσιαστούν τα πράγματα κάπως "αλλιώς", θα φτιασιδωθούν και αυτά όπως οι "φρέσκες" μούρες τους και θα ενισχύσουν την εικόνα , κάνοντας το πόπολο να μείνει με το στόμα ανοιχτό από θαυμασμό για τη σπουδαιότητα της ύπαρξής τους . Δεν θα αναφερθώ σε πρόσωπα ειδικά , μέρες που είναι , αλλά καταντά γελοίο να αυτοδιαφημίζεσαι ότι (αντιγράφω από σχετικό βιογραφικό) : " ...όπου και αναδείχτηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στη Ν..... και στη Ν..... " , τη ίδια στιγμή που στο Νομό ελάμβανε την τιμητική διάκριση του προ τελευταίου ! ΑΝ αυτό δεν είναι μέτρημα του αναστήματός της από τον ίσκιο της το λιόγερμα!...

Οι μισές τους αλήθειες θυμίζουν το παλιό ανέκδοτο :

Κάποτε έκαναν αγώνα δρόμου 1000 μ , ο πρόεδρος της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης Νικήτα Χρούτσεφ , με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ Όπως ήταν φυσικό κέρδισε , ως αρκετά νεώτερος στην ηλικία , ο αμερικανός πρόεδρος.

Το γεγονός , παρουσιάστηκε ως εξής , από τις εφημερίδες των δύο κρατών:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ :

«Σε αγώνα δρόμου 1000 μ , ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ ήρθε πρώτος , με ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ τον Ρώσο πρόεδρο Χρούτσεφ».

ΡΩΣΣΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ :

«Σε αγώνα τρεξίματος 1000 μ , ο Πρόεδρος Χρούτσεφ τερμάτισε ΔΕΥΤΕΡΟΣ , ενώ ο αμερικάνος πρόεδρος Κέννεντυ , κατατάχτηκε ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ»

Αυτά για σήμερα…Καλή σκέψη !

Δεν υπάρχουν σχόλια: