Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

...ΣΤΟ ΚΑΛΟ κυρ ... ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΕ !

Στο καλό (στα τσακίδια καθάρματα) Βλαχοδήμαρχοι της κάθε άνω- κάτω Τραχανοπλαγιάς , που με τόση λύσσα προσπαθήσατε να γραπωθείτε από το σαμάρι που φορέσατε στους υπήκοους των κατά τόπους φέουδών σας!...Και πάλι ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oloi mazi sto neo vlaxodimo agrinioy..mazikopoiisi

o Ξερόλας είπε...

Αγαπητέ μου φίλε, βάζεις το θέμα της αλλοίωσης της βούλησης του πολίτη μέσω της αύξησης του αριθμού των βουλήσεων και τη διαφορά που υπάρχει σε συμφέροντα τοπικού χαρακτήρα...Κατανοητόν ... Ακατανόητο όμως και δυσκολοχώνευτο το να κατάγεσαι πχ από το Παναιτώλιο, πέντε λεπτά από την κεντρική πλατεία του Αγρινίου, να δραστηριοποιείσαι στο χώρο της πόλης , να εξυπηρετείσαι από τις δομές της και να ζητάς ας πούμε να καλλικρατικοποιηθείς στο ΘΈΡΜΟ! Αν αυτό δεν είναι ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΣΜΟΣ και ΙΣΤΟΡΙΚΗ (πολιτικάντικη) επιλογή, τότε πως μπορείς να το ονομάσεις; Και ιδίως όταν όλα αυτά τα επιδιώκεις ΕΡΗΜΗΝ της κοινωνίας που σε έχει εκλέξει;
Σε αυτή τη νοοτροπία αναφέρεται η ανάρτηση και έτσι θέλω να διαβαστεί. Κατά τα άλλα, η αλλοτρίωση των βουλήσεων των εκλογέων από τους εκλεγέντες θα λειτουργεί πάντα και παντού. Για την αντιμετώπιση του φαινόμενου, έχουν γράψει πολλά και πολλοί με δυνατότητες άπειρα περισσότερες από τις δικές μου. Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία και τον προβληματισμό που έθεσες.(Γιατί όμως αυτά τα greeklish;)