Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

...ΑΓΩΝΕΣ...

ΚΚΕ ενωμένο δυνατό (με την Δεξιά)

Την περίοδο αυτή ούτε όρεξη για γραψίματα έχω, αλλά ούτε και για διαβάσματα. Το περιρρέον κλίμα με σπρώχνει σε ένα είδος χειμερίας νάρκης κι ας έρχεται καλοκαίρι. Όμως δεν άντεξα στον πειρασμό να μην σχολιάσω την προθυμία με την οποία το γραφικό ΚΚ έσπευσε να «συν-σκεφθεί» με τον αρχηγό της συντηρητικής παράταξης.
Η συμπεριφορά αυτή είναι τόσο εμετική όσο και η φωτογραφία της ανάρτησής μου.
Εν μέσω καταστροφής σε εθνικό πλέον επίπεδο, το κόμμα αυτό δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί τις δύσκολες συνθήκες έτσι ώστε ρίχνοντας λίγα συνθήματα και λέγοντας τα αυτονόητα, μιλώντας φυσικά πάντα εξ’ ονόματος του Λαού, προσπαθεί απλώς να επιβιώσει πολιτικά και να πολλαπλασιάσει τις δυνάμεις του με αφορμή την δυστυχία του λαού τον οποίο «εκπροσωπεί». Απροκάλυπτος φαρισαϊσμός και αγωνία για τα ψηφαλάκια.
Φαίνεται ότι μια συνάντηση με τους ηγέτες της Ελληνικής αριστεράς με σκοπό την ανασυγκρότηση και την ενότητα της παράταξης δεν είναι τόσο σημαντική για το ΚΚ όσο ένα τυπικό για τα μάτια κουτσομπολιό με τον αρχηγό του κόμματος που είναι υπαίτιο για τα τεράστια προβλήματα της χώρας.
Προσωπικά αυτό το κόμμα με έχει κουράσει πια με τα επιχειρήματα «δήθεν» που αν τα ζορίσεις λίγο θα φανεί από μέσα τους υποκρισία και η ψηφοθηρία. Με κουράζει όταν το παρακολουθώ να αξιοποιεί ιδιόρρυθμες και περίεργες προσωπικότητες που έχουν «την Παναγία για αρχιστράτηγο» (!) ως ηγέτες του «λαϊκού κινήματος» (sic). Με κουράζει όταν απευθύνεται ανέντιμα, υστερόβουλα και ύπουλα σε όλο και πιο συντηρητικό κομμάτι του Ελληνικού κοινού απλώς και μόνον για να εξασφαλίσει την οικονομική (επιχειρήσεις, ακίνητη περιουσία κλπ κλπ) και πολιτική (με την έννοια των ψήφων και μόνο) επιβίωσή του.
http://grsail.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι για το ενδεχόμενο ηφαιστειακού νέφους:
Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)
http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.
Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465
Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης; Και η 'υπερθέρμανση';;;
Sunday Times
May 16, 2010
Scientists forecast decades of ash clouds
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece


H AITIA που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και η πιθανότητα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα:
http://www.youtube.com/watch?v=ZlZY8r_3wlg