Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

...Α ΡΕ ... ΧΑΪΛΙΚΙΑ ! ...

-Με  συγχωρείς αγάπη μου που σε διέκοψα από την Οpra, αλλά έχει "ζωντανή"   σύνδεση το CNN με το Νομαρχιακό  Μέγαρο της Ι.Π. Μεσολογγίου...             

    

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΔΕΙΛΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΜΕ. ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ.

o Ξερόλας είπε...

ΠΟΤΕ; ΠΟΥ; Ανώνυμα κι΄αυτός;Με μισές αλήθειες και διαρροές; Δεν έχω ιδέα από το θέμα φίλε μου... Αν κι εσυ που "κατι" ξέρεις για το θέμα , δε μιλας τι κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

H "Κάρτα του πολίτη"... ΣΟΣ. ΣΟΣ

Ο κ. Παπανδρέου είπε επί λέξει: Ότι τα δικαιώματα που θα επιτρέπουν μια αξιοπρεπή ζωή και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη, θα αποτυπώνονται στην (ηλεκτρονική) «Κάρτα Πολίτη» που θα αντικαταστήσει (μέχρι το 2011) τις αστυνομικές ταυτότητες. Επιπλέον, υπονόησε –εκβιαστικά– ότι από...αυτή την κάρτα θα εξαρτηθεί η ορθολογική διαχείριση και η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα επαναφέρουν την ευημερία στη χώρα.
Με άλλα λόγια μας είπε πως στο κοντινό μέλλον θα ισχύει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση(sic) και την Ελλάδα, το απάνθρωπο δόγμα: Αν έχεις Κάρτα είσαι Πολίτης. Δεν έχεις Κάρτα δεν είσαι τίποτα!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

τι....ξερολας εισε. αλλαξε ονομα.

o Ξερόλας είπε...

@ Aνώνυμο 10:12

Θα ξέρεις βέβαια τι είναι αυτό που είναι ανθρώπινη ιδιότητα και κάνει τον άνθρωπα ΑΝΙΚΗΤΟ...

o Ξερόλας είπε...

@ Ανώνυμο 11:45
Καλέ μου φίλε , να το άλλαζα σε "Παντογνώστης" δε λέει...Δε συμφωνείς;
Ευχαριστώ πάντως για την υπόδειξη και την επίσκεψη...