Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

... 2011 ! ... AΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ (κανα 'δυό) ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ...

   Νά 'μαστε πάλι εδώ  !...Σας Εύχομαι από καρδιάς μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ Χρονιά , που θα την περάσουμε με δύσκολα  αλλά (πιθανώς) κι' ευχάριστα γεγονότα και σχόλια ...Ας έχουμε ΥΓΕΙΑ  και τα υπόλοιπα θα δούμε ΠΩΣ θα τα βολέψουμε...

   Ευχάριστο  Α.  
    Όσοι έχετε το μικρόβιο της θάλασσας και διαθέτετε ένα σκαφάκι , γνωρίζετε τι θα πει να λήξει η άδεια αλιείας του σκάφους σας... Από την αρχή ΟΛΑ τα χαρτιά (με τα σχετικά τρεξίματα και έξοδα) για την έκδοση ΝΕΑΣ , καθώς και επαναχρέωση για το νέο (πανάκριβο) έντυπο που θα χρησιμοποιηθεί για την επανόρθωση της αβλεψίας σας... Έτσι η έκπληξή μου πήρξε τεράστια όταν μια ευγενική γυναικεία φωνή με ειδοποίησε τηλεφωνικώς πως η άδεια του σκάφους μου πρέπει να ανανεωθεί (πράγμα που είχα  ξεχάσει τελείως) μέχρι την τάδε ημερομηνία ! Την επόμενη κι΄ολας ημέρα βρέθηκα στον Αστακό, στο Λιμενικό Σταθμό του οποίου είναι καταχωρημένο το σκαφάκι μου. Συνάντησα ένα ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ φιλικότατο περιβάλλον , πρόσωπα ευχάριστα, ευγενικά και γελαστά, με διάθεση να σε εξυπηρετήσουν χωρίς ίχνος βαρυγκώμιας ή της  συνήθους Δημόσιο υπαλληλικής "μουρτζούφλας" που συναντούσες ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ! Τα  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μου στα παιδιά αυτά  καθώς και στον Διευθυντή του Λιμενικού Σταθμού Αστακού για το κλίμα και τη διάθεση προσφοράς που επικρατεί στο Σταθμό τους !
    Ευχάριστο Β. 
   Με ευχαρίστηση είδα το ημερολόγιο που για αρκετά χρόνια τώρα το βιβλιοπωλείο ΜΟΣΧΟΝΑ κυκλοφορεί κατ΄έθιμον και ΔΩΡΕΑΝ κάθε αρχή της χρονιάς. Αν και οι συνθήκες λιτότητας φαίνεται να ακούμπησαν την εμφάνιση, δεν κατάφεραν όμως να αγγίξουν ούτε κατ΄ελάχιστον  την ποιότητα και την καλαισθησία του περιεχόμενου !

Δεν υπάρχουν σχόλια: