Τρίτη 5 Απριλίου 2011

... ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ...(παίζουν τα ρέστα τους !)


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Blaxompe poy kaneis apithano agriniotiko xioymor den tha kritikaro tis malakies soy poy nomizeis oti bgazoyn kai gelio.Apla tha soy po na diabaseis ligo kalytera ton kallikrati na deis an exei i perifereiaki enotita ait/nias edra kai proteyoysa.

Ανώνυμος είπε...

Οι χαρακτηρισμοί και οι ύβρεις σας , σας χαρακτηρίζουν !
Όσο είναι Δήμος το Δημοτικό Διαμέρισμα , (χωρίς δλδ οικονομική και διοικητική αυτονομία ) άλλο τόσο είναι και η περιφερειακή ενότητα Νομαρχία ! Δικό σας το πανώ που γράφει για νομαρχίες και άλλα τέτοια ΑΠΟΚΥΉΜΑΤΑ ΤΗς ΦΑΝΤΑΣΊΑς ΣΑΣ !Έτσι είναι αν εσείς το νομίζετε... Το κακό όμως είναι πως δεν συμφωνούν μαζί σας και οι άλλοι...Και εκεί είναι που λυσσάτε, γιατί όλοι πια σας έχουν καταλάβει ! Αποχαιρετήστε σε δεύτερη φάση Κέντρο Νεοσύλλεκτων και Νοσοκομείο και μετά βλέπουμε για τα υπόλοιπα... Έχουμε καιρό !

Ανώνυμος είπε...

..."με των δειλών τα παρακάλια και παράπονα,
ως τελευταία απόλαυσι τους ήχους,
τα εξαίσια όργανα του μυστικού θιάσου,
κι αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις."

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ.ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.ΕΓΙΝΕ ΠΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΛΟ..ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ ΥΠΟΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ.ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΔΥΟ ΕΦΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ?ΕΤΣΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ.ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΤΥΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.ΕΔΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ .ΔΥΣΤΥΧΩς ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΟΙΚΤΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ .ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ, ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ , ΤΑ ΕΦΕΤΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ; ΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΡΑΤΑΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ . ΕΔΡΕΣ ΕΦΕΤΕΙΑ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ξερόλας είπε...

@ Ανώνυμο 11.52

Φίλε μου, ασφαλώς και και στα πλαίσια της περιφέρειας θα δημιουργηθούν και συμμαχίες και θα ευνοηθούν κάποιες περιοχές σε βάρος άλλων. Αυτό είναι και θεμιτό και αναπόφευκτο στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας που πρέπει να διαχειριστεί περιορισμένους πόρους.
Εκείνο που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι τέτοιου είδους αποφάσεις να λαμβάνονται στα πλαίσια ενός προγονολατρικού εξαργυρωτικού ταλιμπανισμού , μιας κατά φαντασία αίσθησης ότι ΟΛΟΙ μας οφείλουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, επειδή ΑΛΛΟΙ , ΚΑΠΟΤΕ, έκαναν το ΚΑΘΗΚΟΝ τους προς την Πατρίδα και ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ για αυτή !
Φυσικά και πιστεύω φίλε μου πως μπορούν να υπάρχουν δυο Εφετεία στην ίδια περιφέρεια όταν οι σύγχρονες απαιτήσεις απονομής της Δικαιοσύνης το απαιτούν!Δε μπορεί πληθυσμοί ολόκληροι να "σέρνονται"
σε μετακινήσεις και έξοδα χάριν της διατήρησης του τριτοκοσμικού φαινόμενου της "νομιμοποίησης".Ακόμα ξέρω πολύ καλά πως οι αναπτυξιακές δυνατότητες σ΄ένα τόπο από την ίδρυση Εφετείου , δεν είναι δα και τόσο θεαματικές. ΕΛΆΧΙΣΤΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ το μέσο πολίτη, όταν σπάνια (ή και ποτέ) αυτός συμμετέχει σε δίκες κλπ.
Αυτά προς το παρόν για το θέμα.

Ξερόλας

ΥΓ: Παρακαλώ τους φίλους που θέλουν να εκφράσουν ΑΠΟΨΗ, να τη διατυπώνουν με όση ανατροφή έχουν λάβει από σχολείο και σπίτι.Μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστη η ενεργοποίηση της επίβλεψης στα σχόλια γιατί αποχυμώνεται ο διάλογος με την έλλειψη αμεσότητας.

Ξερόλας είπε...

@ Ανώνυμο :9.03

Φίλε μου,
Να είσαι σίγουρος πως ΕΠΕΙΔΗ δεν υπάρχουν λεφτά , ΟΛΟΙ σκαρφίζονται μηχανές για το πως θα "κατσικωθούν" στην πλάτη κάποιου κορόϊδου !
Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία

Ξερόλας