Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

... Ο ... ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΟΒΟΣ ...



      Η Βία έχει κατακλύσει την μίζερη καθημερινότητα του Έλληνα...
Τα πάντα έχουν συντονιστεί συμπαρασυρόμενα σε ένα σπιράλ Βίας , αβεβαιότητας και κατάρρευσης κάθε κοινωνικού σημείου αναφοράς και συνοχής . Τη μια στιγμή πέφτει νεκρός ένας πατέρας που πάει να υποδεχτεί ένα καινούριο μέλος της οικογένειάς του , την άλλη  οι υπερ πατριώτες αλητο τραμπούκοι αλωνίζουν ασύδοτοι (όπως ασύδοτα έχουν ανατραφεί άλλως τε από το στοργικό ημιεπίσημο παρακράτος) , ξυλοφορτώνοντας κάθε μελαμψό "λάθρο" που βρίσκεται μπροστά τους . Τα πογκρόμ σε σπίτια , στέκια και γειτονιές ανθρώπων που βρέθηκαν παράνομα στη χώρα μας , αρχίζουν να πληθαίνουν... (Βρέθηκε μαχαιρωμένος κάποιος από αυτούς χτες βράδυ...). Οι "Νύχτες των Κρυστάλλων" προβλέπεται πως θα να πυκνώσουν , όπως και οι τυφλές αντιδράσεις όσων τις υφίστανται... Το αβγό του φιδιού κοντεύει να επωαστεί πλήρως , να αποκτήσει το απαιτούμενο λαϊκό έρεισμα , μιας και κανένας δεν φαίνεται να προσπαθεί να προτάξει τη Λογική όταν καλείται να αναζητήσει  εναλλακτικές που θα μας βγάζουν από το τέλμα.
   Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές ,  κάποιος υποψήφιος της Χρυσής Αυγής σαν υποψήφιος περιφεριάρχης πήρε 7,318 ψήφους , από συμπολίτες μας ! Πόσοι από τους ψηφοφόρους αυτούς ένοιωσαν ενοχή όταν πληροφορήθηκαν:
"...ότι πρωτοκλασάτο στέλεχος της Χρυσης Αυγής ονόματι Ρήγας Χρήστος, υποψήφιος περιφερειάρχης στη Δυτικη Ελλάδα, συνελήφθη στις 18 Απριλίου ως δράστης της διπλής δολοφονίας με θύματα τον καθηγητή Αστρολογίας Μιλτιάδη Μουτάφη και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Ο 36χρονος δράστης είναι επίσης ιδιοκτήτης καφετέριας στον Άγιο Παντελεήμονα, και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου στο χώρο της νύχτας και του υποκόσμου";..
    Ακόμα χτες, ένας διαδηλωτής κατέληξε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος από αστυνομικούς. Εδώ άλλοι  τάσσονται υπέρ του διαδηλωτή και άλλοι υπέρ της αστυνομικής βίας. Δεν θα έπρεπε όμως να δούμε πως τα ΜΑΤ έχουν πολιτικούς προϊστάμενους που υποτίθεται πως αποφασίζουν και δίνουν εντολές ; Που μισθοδοτούνται για να προασπίζουν τα συμφέροντα αυτών που τους μισθοδοτούν ; Μήπως ΟΙ ΙΔΙΟΙ , πριν 38 χρόνια δεν διαδήλωναν για "ΨΩΜΙ , ΠΑΙΔΕΙΑ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";
Πως σήμερα στέλνουν στις εντατικές και στα χειρουργεία ανθρώπους σε κώμα ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ;


                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια: