Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

... Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ...

    Λοιπόν ομορφούλικα μωράκια μου, σήμερα θα σας ανακουφίσω ! Θα σας αποζημιώσω ! Επιτελείο λαγωνικών του "γιαλινόματου" , με πατομπούκαλα και άλλες τελευταίας τεχνολογίας μεθόδους , ερεύνησε το θέμα της μικράς ταμειακής ανωμαλίας του Δημοτικού μας Πάρκινγκ ! Οι έρευνες των ειδικών μας κατέληξαν σε χρόνο μηδέν σε συμπεράσματα  που  ΑΠΑΛΑΣΣΟΥΝ  τους φερόμενους ως γλείψαντες τον βουτηγμένο στο Δημοτικό μέλι μέσον της δεξιάς τους ! Όλα οφείλονται σε ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ !
    Εξηγούμεθα :

   Στο site του Δήμου  , τα έξυπνα ματάκια σας μπορούν να διαβάσουν πως η διανυκτέρευση ενός αυτοκινήτου χρεώνεται  10 euros ! Σφαγείο θα ,μου πείτε αλλά ας προσέχατε... Το αλάθητο ένστικτο όμως δεν μας επέτρεψε τον εφησυχασμό ! Ανοίξαμε και το (σε pdf ) φυλλάδιο του Δημοτικού Πάρκινγκ που υπάρχει στο τέλος της σελίδας, όπου διαπιστώσαμε στο περιεχόμενό του πως η διανυκτέρευση οχήματος θα σας κοστίσει 3 euros! Τα λαμπιόνια μας άναψαν και παρ' όλη την πολυπλοκότητα του θέματος, καταλήξαμε ομοφώνως και παμψηφεί (πλην ορισμένων αντιδραστικών εξαιρέσεων) σε πόρισμα το οποίο και παραθέτουμε : 

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! 


Οι μεν ελεγκτές κοστολόγησαν τις πραγματοποιηθείσες διανυκτερεύσεις (από καταβολής  του Παρκινγκ) προς 10 euros  την κάθε μία ,σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο site του Δήμου, ενώ οι ατυχείς υπάλληλοι προς 3 euros εκάστη , όπως αναφέρεται στο επισυναπτόμενο φυλλάδιο της επιχείρησης!


  ΑΠΟΡΙΕΣ : Ο πρόεδρος της ΑΕ  ΠΟΙΑ άλλη δουλειά έχει από του να διαφυλάσσει τα συμφέροντά της από κακόβουλες ενέργειες; Πόσο είναι το ύψος της κατάχρησης; Πότε ΑΠΟΚΑΛΎΦΘΗΚΕ; Ποιός αξιολόγησε το εμπλεκόμενο προσωπικό; Γιατί δεν υπάρχει ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ακόμη; Νομίζετε πως με την κατάθεση μιας μηνυτήριας αναφοράς "καθαρίσατε" ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: