Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

... "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ" !...


          Ήγουν : Να σε κάψω Γιάννη μ' , να σ' αλείψω λάδι ! ....

Ας μη σταθούμε στα  ΌΜΟΡΦΑ λόγια που θα ακουστούν ΣΗΜΕΡΑ ... Ας δούμε λιγάκι ΤΙ ειπώθηκε ΤΟΤΕ !

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ  12 Ιουνίου 1945  (σε μονόστηλο στη 2η σελίδα):
«Ο σ. Ζαχαριάδης µας ανεκοίνωσε ότι η ΚΕ του ΚΚΕ, αφού συζήτησε πάνω σε εκθέσεις που ήλθαν από διάφορες κοµµατικές οργανώσεις, αποφάσισε να καταγγείλει ανοικτά την ύποπτη και τυχοδιωκτική δράση του Αρη Βελουχιώτη (Θανάση Κλάρα ή Μιζέρια). Ο Βελουχιώτης και ύστερα από τη σύναψη της Συµφωνίας της Βάρκιζας συνέχισε τη δράση του. Η δράση αυτή, που µονάχα την αντίδραση µπορούσε να εξυπηρετήσει, γιατί της έδινε όπλα για να κτυπά το ΚΚΕ, να παραβιάζει τη Συµφωνία της Βάρκιζας και να δικαιολογεί τα εγκλήµατά της, δεν επιτρέπει πια καµµιά καθυστέρηση για την ανοιχτή καταγγελία του Αρη Βελουχιώτη».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ  16 Ιουνίου 1945: ( την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που ο ΑΡΗΣ αυτοκτονούσε για να μην πέσει στα χέρια των παρακρατικών και της Εθνοφυλακής, στη χαράδρα του Φάγγου στη
Μεσούντα της Άρτας !  Οποία "σύμπτωσις"!...)

«Ο Κλάρας, αφού µια φορά πρόδωσε και αποκήρυξε το ΚΚΕ επειδή λύγισε µπροστά στην τροµοκρατία του Μανιαδάκη, ξαναζήτησε στον καιρό του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα να ξαναγοράσει µε το αίµα του την προδοσία του εκείνη που αναγνώρισε και καταδίκασε. Το ΚΚΕ τούδωσε τη δυνατότητα αυτή. Σήµερα, όµως, σε µια δύσκολη και κρίσιµη στιγµή, από δειλία και φόβο, παρά τις υποσχέσεις και τη συµφωνία που στα λόγια έδειξε, απειθαρχεί πάλι, ξαναπροδίδει το ΚΚΕ µε την τυχοδιωκτική και ύποπτη στάση του που µονάχα τον εχθρό ωφελεί.»
  
Να θυμίσουμε και το μήνυμα που είχε αποσταλεί προς όλες τις κατά τόπους οργανώσεις του ΚΚΕ λίγες ημέρες πρίν : (σύμφωνα με μαρτυρίες εκατοντάδων αγωνιστών της αντίστασης ΤΟΤΕ, κι όχι όταν τα στελέχη του ΚΚΕ μοίραζαν "πιστοποιητικά" ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΎ και στην ΚΟΥΤΣΗ  ΜΑΡΙΑ για να "πέφτει" η συνταξούλα...)

«ούτε μια μπουκιά ψωμί, ούτε μια γουλιά νερό στον δηλωσία Άρη ».

                                            Το βίντεο, αφιερωμένο στους σημερινούς πανηγυριώτες !


     Οι  απαγγελίες σας ,δεν έχουν  τίποτε κοινό με της εποχής !... Νεροκουβαλητές...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κοιταξε,δικε μου.ο καφες ειναι ακομα στην αρχη και το ξεκινημα για το χεσιμο -που τους αξιζει ,ή καλυτερα, τους ανηκει- λιγακι δυσκολο, για την ωρα.εκεινο,ομως, που μπορω να δω, ειναι ο χρονος που γινεται αυτο.κατα το ,"εδω ο κοσμος καιγεται, κι η πτανα λουζεται".ασε την προδοσια, μεσω του αποπροσανατολισμου, που αρχιζει να βρωμαει.ααα...και μια τελευταια:τοσα χρονια -οι οικονομικοι αναλυτες τους- δεν βλεπανε οτι βουλιαζουμε;;;..ή πηρανε αφεση με την τελευταια δηλωση της αλεκας περι αναγκης ξεβολεματος;;; τωρα την ειδανε;;;

Ανώνυμος είπε...

και οσο για την αφιερωση -δικε μου-,λιγη τσιπα αν ειχανε,θα επρεπε μετα το πανυγηρι, εκει στο σπιτι του λαου να κρεμαστουνε,ολοι τους.κι οσοι ακομα διαφωνουσανε.κι αυτοι μαζι.

Ξερόλας είπε...

Ανώνυμε 9.52 και 10.1(υποθέτω πως είστε ένας)

Οι ατομικές φυσικές ανάγκες σας δεν ενδιαφέρουν ΚΑΝΕΝΑ ! Αντίθετα οι γνώμες σας μετρούν όσο όλων των υπολοίπων φίλων...
Συμπέρασμα: Μπορούμε (και επιθυμούμε) να πληροφορούμεθα ΜΟΝΟΝ την άποψή σας για τις αναρτήσεις...

Ευχαριστώ για την επικοινωνία...

Ξερόλας είπε...

Διόρθωση παράλειψης:
η αφίσα από την εκδήλωση αποκατάστασης για τον ΑΡΗ : http://prototypia.blogspot.com/