Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

... ΣΑΛΤΑΔΟΡΙΣΜΟΣ ! Το ανώτατο στάδιο του λαϊκιστικού ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥ ...

     Να 'μαστε λοιπόν  ! Φτάσαμε στην πτώχευση χωρίς να κάνουμε ούτε το παραμικρό σχέδιο  για την έξοδό μας από αυτό το σπιράλ του θανάτου ! Ότι προτάθηκε, προτάθηκε από αυτούς που μας πληρώνουν "διατροφή" επειδή κάποτε σφιχταγκαλιαστήκαμε και κάναμε κοινά αλλά ανεφάρμοστα "όνειρα". Μας συμπεριφέρονται με τη σκληρότητα του απατημένου  -εν διαστάσει συζύγου-  ενώ εμείς σκούζουμε γιατί δεν μας στέλνουν το τσεκ στο τέλος του μηνός! Τα κανάλια "της δραχμής" εναρμονισμένα με το αριστερό "τίποτα" και την αντιμονοπωλιακή ρητορική περί "γερμανοτσολιάδων", επιτείνουν τη σύγχυση και την αδράνεια περί του πρακτέου.
     Φυσικά και τα μέτρα που περιλαμβάνονται στη δανειακή σύμβαση είναι και άδικα και αναποτελεσματικά .Οι Πολιτικοί όμως που θέλουν να υπηρετήσουν τη χώρα, διαμορφώνουν συνθήκες για  ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ εφ όλης της ύλης και αφού την κάνουν γνωστή ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στο Λαό, βγαίνουν και  ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ... Πρέπει να γυρίσουμε λίγο πίσω το χρόνο και να δούμε πως αν λαμβάναμε κάποια μέτρα πριν  10 χρόνια, ούτε το Δημόσιο χρέος θα ήταν θηριώδες, ούτε τα Ασφαλιστικά Ταμεία θα ήταν υπό διάλυσιν και αν χρειάζονταν να ληφθούν κάποια μέτρα, αυτά δεν θα είχαν το βίαιο χαρακτήρα των σημερινών. Αν και σήμερα είναι αργά, δεν μπορεί να εξακολουθήσουμε όπως μέχρι χθες, δηλαδή ο κάθε ένας να τραβάει το πάπλωμα προς τη δική του μεριά, γιατί το κρυοπάγημα μας χαϊδεύει ήδη τη ραχοκοκαλιά . Θα είναι αργά όταν θα μας επιβάλουν μέτρα η έλλειψη τροφίμων , φαρμάκων και καυσίμων.
    Έτσι λοιπόν το "πήδημα από το σκάφος" και η απλή διαφωνία είναι ΚΟΡΟΪΔΊΑ ! Όποιος δεν έχει προτάσεις (εδώ νοούμε ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους πολιτικούς) πρέπει να οδηγηθεί στο σπίτι του ! Και σαν πρόταση νοείται σήμερα η ξεκάθαρη γνωστοποίηση περί του  "τι τεύξεται την επομένην" , με ποιο κόστος και με ποιες συνέπειες και όχι νεφελώδη και ασαφή ιδεολογήματα ! Δεν δικαιούται κανείς να παίζει με την απελπισία και τη σύγχυση των ανθρώπων ... Η Ιστορία περιμένει...
Δεν υπάρχουν σχόλια: