Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

... ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ : "βλέπει μπάλα" το άτομο ! ...

     Ήλθε αυτόκλητος (;) υπερασπιστής  του Άγγελου Χαριστέα ο μέγιστος ! Αχάριστοι  φίλαθλοι της περιοχής, λυσάξατε και αντί τιμών και ευγνωμοσύνης δώσατε στο παιδί αυτό το πικρό φαρμάκι της αχαριστίας  !  Μας ψέγει ο αγλαός "δημοσιογράφος" γιατί είχαμε την αναίδεια να δυσφορήσουμε από την τεράστια  συνεισφορά του Άγγελου στην απόδοση και τη βαθμολογική πορεία της ομάδας μας ! Και έχει το δικαίωμα να μας ψέγει, γιατί ο άνθρωπος αυτός βλέπει το ποδόσφαιρο με τα μάτια ειδικού ! Επί δεκαετίες βασάνισε τα αυτιά και την αισθητική μας βλέποντας ( και περιγράφοντας ) οράματα ! Μέχρι και ποδοσφαιριστή που δεν έπαιζε στον αγώνα που περιέγραφε ,  τον περιέλαβε στις θρυλικές του μεταδόσεις ! Τιτάνας το άτομο και να σπεύσετε  ( ύστερα από το παραδειγματικό μάθημα που σας έδωσε ) να αλλάξετε στάση και να προσπέσετε γονυπετείς ικέτες της χάρης του Αγγέλου ! Μην τυχόν και μας φύγει το παιδί και τι θα γίνουμε ! Πως θα ημπορέσωμεν,  τόσον από Πολιτιστικής όσον και από Αγωνιστικής πλευράς να ανακάμψωμεν  άνευ της Χάριτος του Χαριστέα;
   Και προκειμένου να σας φανερώσουμε την ιδιαίτερη βαρύτητα της σκέψης και της διεισδυτικής ματιάς του Μεγαλο Τεράστιου "δημοσιογράφου" , σας παραθέτωμεν το παρακάτω video εις το οποίο
πρωταγωνιστεί το "Πνεύμα Σεφτελή" ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ !



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βιαστικά¨γιατί φεύγω για τη δουλειά:

Στο χωριό του Μαλάκα κρατάνε ομπρέλα για να την ανοίγουν όταν τους βρίζουν! Εδώ όταν μας βρίζουν κΣεφτελή, αντιδρούμε ! Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι για το Μπέο(ς).
Άκου να μας κάνει μάθημα και ένα μονή καλλιγραφίας!

Ξερόλας είπε...

Ανώνυμε ακροβατείς στα όρια της λογοκριτικής προστασίας όσων μας διαβάζουν. Παρακαλώ να αναπτύσσονται ελεύθερα ΟΛΕΣ οι απόψεις αλλά ΚΟΣΜΙΑ.
Κατανοώ ( εκ των μαρτυριών του video ) και τεκμαίρω το χωριό καταγωγής του κ. Σεφτελή . Δεν είναι ανάγκη να μας το θυμίζεις με άκομψο τρόπο. Όσο για την ομπρέλα, την έχει ΚΑΙ για την περίπτωση βροχής (πράγμα που συμβαίνει σπανιώτατα εις τα άνυδρα τοπία της τέως YENEΔ ).
Ευχαριστώ για την επικοινωνία,

Καλό ΣΚ σε όλους σας...

Ανώνυμος είπε...

κΣεφτελή , το διήμερο της Αποκριάς να "ντυθείς" Δημοσιογράφος ! Δεν πρόκειται να σε αναγνωρίσει ΚΑΝΕΙΣ !

Ανώνυμος είπε...

Ο Χαριστέας έχει δίκιο. Οι περισσότεροι στην περιοχή μας είναι "γίδια". Οι υπόλοιποι απλώς υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 1.19

Λατρεύω τις ασκήσεις Αυτογνωσίας σας.