Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

... ΑΝΤΕ και "ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ" ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ! ...

Οπως συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν...
την προηγούμενη εβδομάδα οι γενικοί διευθυντές των δύο κομμάτων (Ροβέρτος Σπυρόπουλος και Θανάσης Σκορδάς με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο) σήμερα -εκτός απροόπτου- κατατίθεται στη Βουλή η σχετική τροπολογία των υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών.

Με την εξέλιξη αυτή συναίνεσαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και τα κόμματα της Αριστεράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr το ΠΑΣΟΚ έχεi λαμβάνειν 3 δόσεις: Την 3η και την 4η που αντιστοιχούν στην επιχορήγηση του κόμματος για το 2011 και την πρώτη του 2012.

Κάθε μια από τις δόσεις αντιστοιχεί με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ - σύνολο 15 εκατομμύρια. Από την πρώτη δόση του 2012 θα παρακρατηθεί, ωστόσο, το 50% για την αποπληρωμή των δανείων του ΠΑΣΟΚ, ως εκ τούτου στα ταμεία της Ιπποκράτους θα εισρεύσει το συνολικό ποσό των 12,5 εκ ευρώ.

Με αυτά θα γίνει η εξόφληση των υπαλλήλων του Κινήματος (που παραμένουν απλήρωτοι 4 μήνες τώρα) και θα χρηματοδοτηθούν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στις 18 Μαρτίου.
Πηγή:  iefimerida

3 σχόλια:

Αγρίνιο...γλυκές μνήμες είπε...

Λοιπόν, τώρα με τσάντισες....
Αν δεν πληρωθούν οι ΣΩΤΗΡΕΣ μας, ποιός θα πληρωθεί;;;;
Εγώ ή εσύ;;;
Άντε τώρα....

Υ.Γ. Ρε μανούλα μου, βάλε και κάτι να κάνουμε share τα post σου.
Οπισθοδρομικός είσαι;;;;

Ξερόλας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ξερόλας είπε...

Γλυκειά Μνήμη
Αυτά τα "share" κλπ που μου γράφεις να "βάλω", μου ακούγονται όντως κάπως Σινικής προέλευσης...Δεν "τό 'χω" το πράμα !Τώρα για ότι αφoρά σε "οπισθοδρομικότητα", μου φαίνεται;
Ευχαριστώ για την επαφή, συγχαρητήρια και πάλι για τα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ posts σου και Χρόνια Πολλά για αύριο ! (Ελπίζω να το πέτυχα ε;)