Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

... ΒΡΕ !.. ΚΑΛΩΣ΄ ΤΟ ΤΟ "ΚΟΡΟΪΔΟ" ! ...


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φράου Μέρκελ ,
Πριν εβδομήντα ένα χρόνια τα στρατεύματα της Χώρας σου , χωρίς να προκληθούν από κανένα Έλληνα μπαίνανε στην έρημη Αθήνα . Οι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και όλων των πόλεων που περνούσαν τα στρατεύματα κατοχής , δακρυσμένοι μεν , περήφανοι δε τους παρατηρούσαν και ετοιμάζονταν για τον αγώνα και το δικό τους έπος ενάντια σε αυτή την κατοχή. Υπήρχαν και μερικοί που χαίρονταν και που προσπαθούσαν να είναι αρεστοί στην νέα τάξη πραγμάτων για την προσωπική τους ανέλιξη και πολιτική επιβίωση.
‘Έτσι και σεις σήμερα φράου Μέρκελ μπήκατε στην έρημη Αθήνα της διαδρομής που οι «σωστοί» ‘Έλληνες σας υποδέχτηκαν , ενώ ο λαός διαδήλωνε σε άλλα σημεία της Πόλης.
Και λέω μπήκατε γιατί μόνη σας αποφασίσατε την προηγούμενη Παρασκευή ότι θα μας έλθετε την Τρίτη! Και εμείς το δεχτήκαμε , αφού θυμηθήκαμε ότι σας είχαμε καλέσει!! ‘Έστω και αν μας αιφνιδιάσατε!!
Οι τότε κατακτητές πατριώτες σου ρήμαξαν τον τόπο μου και φεύγοντας άφησαν ερείπια και στάχτη. Εσείς πρώτα ρημάξατε τον τόπο μου με τα τοκογλυφικά σας δάνεια και τώρα ήλθατε να δείτε τι απέμεινε για να το αρπάξετε και αυτό..
Η πλάκα είναι ότι τα Μέσα ενημέρωσης μας «φώναζαν ζήτω και γεια σαν κάθε μέρα!!» και ψάχνονταν για το τι ι μας φέρνεται με την επίσκεψη σας. Φανταστείτε τι επιτυχία έχετε!!!!
Πριν από τριάντα ένα χρόνια ο Ζισκαρ Ντε Εστέν , Πρόεδρος της Γαλλίας ήλθε και αυτός στην χώρα μου με δώρα λόγω της εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση . Σε όλη την διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο οι συμπατριώτες μου τον χαιρετούσαν και πίστεψαν ότι με την είσοδο μας στην Ένωση θα υπήρχε ανάπτυξη και θα ζούσαμε όλοι καλά. Στη μεγάλη Δημοκρατική Ευρώπη.
Βέβαια και τότε υπήρχαν αρκετοί που έλεγαν : Ηρεμίστε ρε παιδιά . Ποτέ στην ιστορία του κόσμου οι έχοντες και κατέχοντες δεν χαρίζουν τίποτα σε κανένα αν δεν πρόκειται να κερδίσουν πολλαπλάσια. (αλλά αυτοί ήταν απροσάρμοστοι)!!!
Η Προεδρία της ‘Ένωσης θα άλλαζε κάθε έξη μήνες και θα την άσκουσε Κράτος – μέλος που θα εισηγούνταν και θα συντόνιζε όλη την δραστηριότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σήμερα αλήθεια πόσοι ξέρουν ποια χώρα προεδρεύει αυτή την στιγμή στην Ευρωπαϊκή Ένωση; ‘Ελάχιστοι !!
Φράου
Σήμερα πρέπει να νοιώθετε υπερήφανη γιατί δεν ξοδεύσατε ούτε μία σφαίρα για τους Έλληνες που χάνονται γιατί δεν τους πυροβολείτε , αλλά λόγω της πολιτικής σας αυτοκτονούν μόνοι τους.
Απροσάρμοστος Χωριάτης