Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

... γιατί ενα κακό ποτέ δεν δεν έρχεται μόνο του...ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ...

 ...
Με τα ρούχα αιματωμένα
ξέρω ότι έβγαινες κρυφά
να γυρεύεις εις τα ξένα
άλλα χέρια δυνατά.

Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,

εάν η χρεία τες κουρταλεί.
... 
από τον "Ύμνον εις την Ελευθερίαν"
του Δ. Σολωμού


..." Όπως μεταδίδει το Reuters, λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα από το Τελ Αβίβ με προορισμό την Ιορδανία, εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι οι κύριοι Νετανιάχου και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική συνομιλία σήμερα Παρασκευή.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκτιμούν βαθιά τις στενές σχέσεις συνεργασίας μας τόσο με την Τουρκία όσο και με το Ισραήλ, και δίνουμε μεγάλη σημασία στην αποκατάσταση των θετικών σχέσεων μεταξύ τους, για την προώθηση της περιφερειακής ειρήνης και της ασφάλειας», δήλωσε ο Ομπάμα.

«Είμαι αισιόδοξος ότι η σημερινή συνομιλία μεταξύ των δύο ηγετών θα τους επιτρέψει να δεσμευτούν σε βαθύτερη συνεργασία για το θέμα αυτό και μια σειρά από άλλες προκλήσεις και ευκαιρίες», πρόσθεσε." ...

από το Πρώτο Θέμα.


..."Αναφερόμενος στις προσφορές υποθαλάσσιων οικοπέδων φυσικού αερίου, ο κ. Μεντβέντεφ χαρακτήρισε το ζήτημα «όχι απλό» και πρόσθεσε ότι «κατά πρώτον, δεν καταλαβαίνω καλά την αξία τους και, κατά δεύτερον, γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εκεί ιδιαίτερα προβλήματα με την Τουρκία». Γι’ αυτό, συνέχισε, «το λέω άλλη μια φορά ότι είναι ένα πολύ δύσκολο ζήτημα για συζήτηση, αλλά, φυσικά, είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε οποιεσδήποτε ιδέες οι οποίες προέρχονται από τους Κυπρίους, θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε τα επιχειρήματά τους»." 

από  http://www.sigmalive.com/simerini/politics/reportaz/557124

Δεν υπάρχουν σχόλια: