Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ... στο πλευρό του Δημότη...







                                                       Ο ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΤΗ
                                                      ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ...



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΕΙΑ: ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;; ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ;;ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΙΤΙΔΙΑ!!!!ΡΙΧΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΒΩΡΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΓΙΟΚ;;;'Η ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ!!!Α ΡΕ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ!!!!!ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ!!!!ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΥΑΛΟ!!!!

o Ξερόλας είπε...

Aνώνυμε 8.36
Τα όρια του δήμου ασφαλώς και φθάνουν πολύ πέραν του Καινούριου.Το ενδιαφέρον είναι κάπως τσουρούτικο και δε φτάνει να καλύψει ολόκληρη την περιοχή. Πάντως δεν είσαι ο μόνος που διαμαρτύρεται για αδιαφορία. Μένω στο ΚΕΝΤΡΟ του Αγρίνιου ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ , και περπατάω σε πεζοδρόμιο με ΧΩΜΑ, χωρίς πλακάκια , με τα χορτάρια καλά να κρατούν ! Και αυτό στα 100 μέτρα απόσταση από την κεντρική πλατεία της πόλης!Τέτοια είναι η πραγματικότητα και μην σας εκπλήσσει η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ! Δείξτε τη δυσαρέσκειά σας στις εκλογές με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ. Εκτός κι αν νομίζετε πως ο Α ή ο Β υποψήφιος θα σας κανακεύει και μετεκλογικά πραγματοποιώντας τις προεκλογικές του μπαρούφες...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Η ΑΠΟΡΕΙΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΒΩΡΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ 'Η ΠΑΡΑΜΕΣΑ;;; ΜΗΠΩΣ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΝΙΚΟΣ , ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;;; ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥΣ!!!!!!