Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΗΜΙΝ ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ


Πήξαμε στις μορφές! Νέος guest star Ανδρέας Νεφελούδης γενικός γραμματέας υπουργείου Εργασίας. Τιμημένης Αριστεράς. Ειρωνευόμενος τους πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση της Τετάρτης στο Σύνταγμα, δήλωσε «καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν!».
Ας μετρήσουμε τα καλσόν του ΣΥΡΙΖΑ αρχίζοντας από το δοξασμένο τους «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» και συνεχίζοντας με το κοινωνικό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Επανεκκίνηση της οικονομίας με άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Επαναφορά του αφορολόγητου στα 12.000 ευρώ. «Νέα σεισάχθεια» για τα κόκκινα δάνεια. Επαναφορά κατώτερου μισθού. Δωρεάν ρεύμα σε 300.000 νοικοκυριά που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Δωρεάν ιατρική περίθαλψη για όλους και δραστική μείωση συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη.
Σκίζε καλσόν Νεφελούδη!
«Απειλούμε την ΕΕ με έξοδο από το ευρώ» και απαντούμε στον Σόιμπλε «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».
Σκίζε Νεφελούδη!
«Θα στραφούμε σε Κίνα, Ρωσία, Ιράν» και θα λάβουμε από τη Μόσχα μέχρι και 5 δισ. δολάρια ως προκαταβολή από τα κέρδη του αγωγού φυσικού αερίου.
Σκίζε Νεφελούδη!
«Την επομένη των εκλογών σκίζουμε τα Μνημόνια».
Τα σκίσατε Νεφελούδη;
«Δημοψήφισμα, το ισχυρό χαρτί της διαπραγμάτευσης» γιατί «εάν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το ΟΧΙ θα ενισχυθεί η ελληνική διαπραγματευτική θέση».
Σκίζε Νεφελούδη!
Απειλή ότι η Αθήνα θα προχωρούσε σε αναδιάρθρωση των ομολόγων της ΕΚΤ εάν οι Ευρωπαίοι έκλειναν τις τράπεζες.
Ξανά σκίσε Νεφελούδη!
«Θα απομονώσουμε τη Γερμανία και θα επιτεθούμε με την ευρωσυμμαχία του Νότου».
Μην βαρεθείς, έχουμε κι άλλο σκίσιμο Νεφελούδη!
«Αποσυμφορούμε τον δημόσιο τομέα από τις στρατιές των συμβούλων και των μετακλητών και προωθούμε τη στελέχωση των γραφείων υπουργών, γενικών γραμματέων και διοικητών από τις τάξεις των δημοσίων υπαλλήλων. Ερχόμαστε να εμπιστευτούμε τη Δημόσια Διοίκηση, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουν».
Γειά σου Νεφελούδη με τα σκισίματα των καλσόν σου και με τη στρατιά των Καρανίκα σου!
«Όχι στις ιδιωτικοποιήσεις». Πήρε το αφτί σου τίποτα για την παραχώρηση του λιμανιού του Πειραιά και τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια στη γερμανική Fraport, Νεφελούδη;
Πήρε το αφτί σου τίποτα για την ολοκληρωτική παραχώρηση της χώρας μας για τα επόμενα 90 χρόνια; «Αν θέλετε την παραχώρηση του Ελληνικού, τότε ψηφίστε Σαμαρά».
Σκίζε Νεφελούδη.
«Τα Μνημόνια ψηφίζονται μόνο από χουντικά καθεστώτα τύπου Πινοσέτ» είπε ο σύντροφος Κατρούγκαλος.
Έχεις παρέα στο σκίσιμο. Σκίστε Νεφελούδη!
«Μπορούμε να ζήσουμε λιγάκι χωρίς τσιγάρα ή καφέ». Μόνο αυτά θα στερήσει η διακυβέρνησή σας έρμε Νεφελούδη! «Η αριστεία είναι ρετσινιά».
Αμ, δεν αφήσατε σκίσιμο για σκίσιμο βρε Νεφελούδη! Αμ δεν αφήσατε τομέα για τομέα να μην τον ξεσκίσετε!
Πόσα καλσόν να μετρήσω; Πώς άραγε μας κόβεις ως πολίτες; Ψύχραιμους μας θαυμάζεις στο τόσο ξέσκισμα; Αντιλαμβάνομαι, βέβαια, ότι συμφέρουμε έτσι. Αλλά ξέρεις, καμιά φορά πώς είναι αυτά; Παίξατε πολύ με τη φωτιά σύντροφε Νεφελούδη! Φτάσατε να καταλογίσετε «στα όρια του Συντάγματος η συγκέντρωση» εσείς, που κλείσατε prive μια ολόκληρη ζωή μια ολόκληρη πρωτεύουσα;
Φτάσατε να ειρωνεύεστε τους πολίτες; Ούτε το είχα ποτέ φανταστεί. Μελετώντας την πορεία σας στην εξουσία, συνειδητοποιώ, ότι τα καλσόν βλάπτουν πιο πολύ από τα τσιγάρα την υγεία. Δεν το συζητώ βέβαια για την εξουσία! Καίει κα-νο-νι-κό-τα-τα εγκεφάλους.
Πολλά τα καλσόν βρε Νεφελούδη!
Ανεγκέφαλοι! Τραγικά προκλητικοί ανεγκέφαλοι καλσονοσκίστες της πεντάρας!

της Ρέας Βιτάλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: