Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

:Δικαιούμαι να είμαι υποψήφιος και θα είμαι !...

Ο τέως Υπουργός και μετέπειτα άνεργος (κατά δήλωσή του) , επανήλθε σήμερα , μέσα στον κακό χαμό , να θέσει υποψηφιότητα για Βουλευτής στις προσεχείς εκλογές... Δικαιούται , ισχυρίζεται , να είναι υποψήφιος βουλευτής (ως εκλεγμένος στις προηγούμενες εκλογές) και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ! Η αποφασιστική βεβαιότης της δηλώσεώς του περί την υποψηφιότητά του , δεν αφίνει περιθώρια προβληματισμού στα αρμόδια κομματικά όργανα ,αλλά και στον πρόεδρο του κόμματός του ! Άλλως τε ο Γιώργος Παπανδρέου έχει δηλώσει πως πρέπει να ματώσουν , προκειμένου να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά πως" όλοι τα παίρνουμε" ! Είναι δυνατόν να κατατάξει τον συμπαθέστατο άνεργο τέως Υπουργό στην... αιμορραγία; Αδύνατον ! Προφανώς όμως θα τον παραπέμψει ( κομματικώς ,δια τάς λεπτομερείας της εγγραφής ) εις τα όργανά του !

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Let me think… τέως υπουργός, άνεργος (…), με «φόντο» το υπουργείο μεταφορών, 7 γράμματα
μπααα λες???οχι οχι οχι

Ανώνυμος είπε...

Και εμπνευστής και σωτήρας του νομού με την επανίδρυση του σιδηροδρόμου μας !Πόσο η ζωή δικαιώνει τα έργα πνοής !

o Ξερόλας είπε...

@Ανώνυμο 11΄20
Μάλλον σωστά μάντεψες , αν και το κουίζ είναι για αδύνατους λύτες.Εκκλησία έκλεψες...Και για να κλείσω όπως άρχισες, thanks for your visit..

@ Aνώνυμο 10΄37
Πράγματι, ένα έργο μπορεί να ζήσει ανάλογα με το όραμα που είχε ο εμπνευστής του !Έτσι , βλέπουμε έργα που εξυπηρετούν ανάγκες και διατηρούνται επί εκατονταετίες (πχ πετρόκτιστα γιοφύρια), ενώ άλλα κατασκευασμένα με πιο σύγχρονα υλικά , δεν αντέχουν παρά ελάχιστο χρόνο γιατί διαλύονται απο τις δυνάμεις της αχρησίας.

Σας ευχαριστώ για την παρέα...