Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΤΣΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΡΕΚΟΡ !

Ο μακράν "μικρότερος" πρωθυπουργός της χώρας , ο άνθρωπος που διετέλεσε πρωθυπουργός για έξη χρόνια και θα παραμείνει στη μνήμη μας ( και αν) ως ο πρωθυπουργός του ΤΙΠΟΤΑ , ο άνθρωπος που κάλυψε τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις , το βατοπέδι , τους κουμπάρους (κ.α. , ων ουκ έστιν αριθμός), προχωράει ακάθεκτα προς τον Καιάδα της Ιστορίας , χωρίς συγκρατημό ! Στην προεκλογική του ομιλία στη Λάρισα , απευθυνόμενος στα ταπεινότερα των αισθημάτων των ακροατών του, ( τα λόγια του αφιερώνονται σε όλους εκείνους τους συμπολίτες που θα μπουν στον κόπο να πάνε να τον ψηφίσουν στις 4 του Οκτώβρη) είπε : "...Ο Παπανδρέου ΔΕΝ έχει πάρει σαφή θέση για τον Αχελώο, θυμηθείτε το πριν πάτε στην κάλπη.." ! ! ! Εμείς ΔΕΝ είμαστε Μαυρογιαλούροι να υποδείξουμε σε ΑΛΛΟΥΣ ότι αυτός ΠΗΡΕ θέση ! Θα πούμε μόνο ό,τι αυτός ο μικρός πολιτικός , έχει αυτοκαταδικαστεί να οδηγήσει την παράταξή του στη μεγαλύτερη ήττα που αυτή έχει ποτέ γνωρίσει , γιατί έχει διαψεύσει οικτρά τις προσδοκίες του κάθε πολίτη που έστω και για λίγο του έδειξε την εμπιστοσύνη του! Και θα του θυμίσουμε ακόμη ότι δεν θα μπορέσει να αποφύγει του να υποστεί την περιφρόνηση των μυρμηγκιών ! Είναι πολύ σκληρό να σε περιφρονούν αυτοί που μέχρι κάποια στιγμή, τους έβλεπες σαν μυρμήγκια ! Του το ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eleos re file me ta arthra sou ELEOS exeis katadisei grafikos... toso anagi exeis to pasok? exeis na kaneis kamia 'doulitsa' me to pasok? eee? i mipos fovase mipos allaksei tipota apo ta galop k den kanei i pasokara sou kuvernisi?
giati asxoliste me tin teleiomeni nd? giati? otan eisai dynatos kai sigouros den fovase kanenan poso mallon ton teleiomeno!!!!!!!! ti fovase loipon k pros ti o polemos??? mipos fovase ta pseftika galop? mipos? giati vlepo tremete agorakia mou...

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε, είμαι ψηφοφόρος της Ν.Δ. και θα ήθελα να κάνω κάποια ερωτήματα σε εσάς που από ότι βλέπω στο blog σας ασχολείστε γενικότερα με πολιτικά θέματα και προπαγάνδα υπέρ του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ποιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα ψηφίσετε?
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που έκλεψε κάποιους αριστερούς ψηφοφόρους με την ίδρυση του με το σύνθημα ‘ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο’ και μετά από λίγα χρόνια ο πρόεδρος του ευχαριστούσε την Αμερική?
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που όταν τελείωσε η δεξαμενή των αριστερών άρχισε να γίνετε δεξιό, φιλελεύθερο, καπιταλιστικό η ότι άλλο υποτιθέμενο δεξιό για να κλέψει και από τα δεξιά του ψήφους?
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Αμερικανού πρόεδρου Jeffrey Papandreou? Που έτυχε φυσικά να είναι γιος του Αντρέα? Και που με μαρτύρια και των δυο ο Ανδρέας τον έφερε με το ζόρι στην Ελλάδα από την Αμερική για να πολιτευτεί?
Ποιο ΠΑ.ΣΟ.Κ. φίλοι μου?
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που θα κάνει οικονομία (χαχααχαχαχ) μέσα σε παγκόσμια κρίση και θα νοικοκυρέψει το κράτος? Όταν φυσικά ο Καραμανλής κατάφερε να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνετε (τουλάχιστον εκεί επέτυχε). Και φανταστείτε φίλοι μου να μην είχε χάσει και ο κόσμος τα λεφτά του από το χρηματιστήριο!!!! Δεν θα περνούσε κρίσι από την Ελλάδα. Όλες οι χώρες φυσικά περιμένουν το νοικοκύρεμα του Papandreou για να το αντιγράψουν στις χώρες τους. Ευχαριστώ….

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε 2:39 σε ποιόν πλανήτη ζεις;;;;
Το ότι 5 χρόνια έκλεψε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ο Καραμανλής δεν το παρατήρησες; Πόσο κολλημένος μπορεί να είσαι;

o Ξερόλας είπε...

@ Ανώνυμος 2.17
Αγαπητέ φίλε , ΔΕΝ γράφω άρθρα . Εκφράζω τη γνώμη μου , και ευελπιστώ ότι απευθύνομαι σε νοήμονες ! Στο blog που μπήκες , έπρεπε να "διαβάσεις " λίγο περισσότερο τα κείμενά του, για να διαπιστώσεις πόσο μονόπλευρα και μυωπικά ξεδίπλωσες την κριτική σου.Αντιπαρέρχομαι τους χαρακτηρισμούς σου, γιατί ενώ ΔΕΝ έχεις δει καν τις θέσεις μου σχετικά με την τοποθέτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο debate σε ότι αφορά την εκτροπή του Ποταμού, με ιδιαίτερη ευφυία με τοποθέτησες πολιτικά.Όλοι όσοι διάβασαν την ανάρτηση:
http://gialinomati.blogspot.com/2009/09/blog-post_23.html
νομίζεις ότι αποκόμισαν τις ίδιες εντυπώσεις με εσένα; Αν δόθηκε κάποια συνέχεια στο θέμα από το blog, είναι γιατί προέκυψαν οι δηλώσεις της Λάρισας.Οι οποίες για τους κάτοικους αυτού του τόπου ( του δικού μου τόπου !)ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!...Ως εδώ , σε ευχαριστώ για τον αντίλογο και σε προτρέπω σε προσεκτικότερες αναγνώσεις ...

o Ξερόλας είπε...

@ Aνώνυμο 2.39
Φίλε μου , αν ΚΑΙ ΕΣΥ κατάλαβες τι θα ψηφίσω , μπράβο! Σου μένουν... άλλες τρεις προσπάθειες για να ξαναδοκιμάσεις, αφού κι εσύ ( που μάλλον ΜΟΛΙΣ παράτησες τα greeklish που μέχρι προ ολίγου χρησιμοποιούσες) διαβάσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τι λέμε στο:
http://gialinomati.blogspot.com/2009/09/blog-post_23.html
Και είπαμε: ΜΟΝΟ τρεις προσπάθειες έχεις...
Ευχαριστώ για τον αντίλογο

o Ξερόλας είπε...

@ Ανώνυμο 11.26
Τι σας κάνει φίλε μου να νομίζετε ότι μιλούνται τα Ελληνικά και σε "άλλους" πλανήτες;

o Ξερόλας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ 2.17 ΚΑΙ 2:39
ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΩΝΙΑΔΗ