Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

...ΚΙ΄ Η ΒΑΣΩ ... ΛΟΥΖΕΤΑΙ...

Την επανυποβολή του πόθεν έσχες των υπουργών για την τελευταία δεκαετία , εισηγήθηκε η Βάσω Παπανδρέου στη βουλή , προκειμένου να πειστεί η κοινωνία για την ποιότητα των πολιτικών μας ! ! ! Η κυρα Βάσω ΔΕΝ ξέρει ότι πόθεν έσχες υποβάλλονται ανελιπώς κάθε χρόνο από τους πολιτικούς στη βουλή; Τί θα γράψουν ΤΩΡΑ που ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΤΕ ; Στάχτη στα μάτια μας... Ρε πως καρφώνονται από μόνοι τους μόλις αρχίζει να τρέμει ο κ...ς τους ! ! ! Επιμένουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ , ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΆ ΤΟΥΣ προκειμένου να επιστραφούν χρήματα από τους γνωστούς τοις πάσιν λαδιάρηδες, να ευθυγραμμιστούν οι μισθοί και οι συντάξεις τους σε ανάλογα επίπεδα με αυτά του μέσου Έλληνα, να παρατήσουν τον Καισαρισμό και το φαταουλισμό που έχουν αναπτύξει με επίκεντρο την κοινοβουλευτική τους ΔΗΘΕΝ δραστηριότητα... ... Άκου ξανά μανά πόθεν έσχες ! ! ! Λες και απευθύνονται σε μπαμπουίνους οι αλητήριοι !!! Θα υποβάλλουν και σε μας τα περίφημα Greek Statistics ήθους οι κουφάλες ,μέσω διαδικτύου ! ...ΡΕ ΟΥΣΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Στη συγκέντρωση σήμερα στις 20:00 έξω από την καμμένη Marfin ξέρετε πόσοι μαζευτήκαμε??? Το πολύ 50 άτομα!!Θυμάμαι ότι αντίστοιχα για τον αλέξη γρηγοροπουλο είχε πλημμυρίσει το σύνταγμα από κεριά και ανθρώπους...Δεν..

Kαταλαβαίνω..δηλ. πίο αδικοχαμένος και αθώος ήταν εκείνος από το κυοφορούμενο...που γνώρισε τη σάπια κοινωνία μας πρωτού καν ζήσει σε αυτή...?
Πόσο κατευθυνόμενοι ξεφτίλες είμαστε τελικά..."

Στον Γρηγορόπουλο μαζεύτηκε τόσο κόσμος γιατί εκεί ήταν αστυνομικός(ειδικός φρουρός) ο αυτουργός. Είναι γνωστό σε όλους τι κόλλημα έχουν όλοι με τους συνανθρώπους μας αυτούς που κανουν απλά την δουλειά τους(χωρίς να λέω ότι την κάνουν όλοι όπως πρέπει. Παντού υπάρχουν τα μαύρα πρόβατα)Στο χθεσινό τραγικό περιστατικό ήταν αναρχικοί- δειλοί αλήτες, αυτοί που έκαναν μια εξίσου αποτρόπαια πράξη. Αυτοί δεν έχουν πρόσωπο... δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιο κλάδο..." Ειναι και...λιγο αριστεροι φασιστες που δεν πρεπει να τους κρινει η ελληνικη κοινωνια.

o Ξερόλας είπε...

Για τον Ανώνυμο 12.10

Αγαπητέ μου, ΙΔΙΟΣ ο πόνος , ίσως και μεγαλύτερος ο τωρινός...Οδύνη και απόγνωση μαζί κι΄ας μην φαίνεται από συγκεντρώσεις και κραυγαλέες εκδηλώσεις στα κανάλια και στα blogs...Η κοινωνία αφουγκράζεται τα βαριά βήματα του ΤΕΛΟΥΣ που ολοένα και πλησιάζουν, αδυσώπητα και χωρίς ΕΛΕΟΣ για κανένα από εμάς.Φίλε μου ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ μεταξύ τους. Σε ευχαριστώ που με τίμησες με την επίσκεψή σου και σου εύχομαι καλό κουράγιο για τους δύσκολους καιρούς που μας περιμένουν.