Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Τεράστια επιτυχία των Εκπαιδευτηρίων "ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ" στις Πανελλήνιες Εξετάσεις των ΑΕΙ ...



 Για αρκετά χρόνια μας είχαν συνηθίσει σε επιτυχίες τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια "ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ" του Αγρινίου τόσο σε εξετάσεις για ξένες γλώσσες όσο και στις Πανελλήνιες για την εισαγωγή των μαθητών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας .
  Οι επιτυχίες όμως που σημειώθηκαν τη φετινή χρονιά από τους αποφοίτους του "ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ" έρχονται να επισφραγίσουν με τον πιό εύγλωττο τρόπο την προσπάθεια που καταβάλλεται στο κορυφαίο αυτό Σχολείο του Αγρινίου !
  Aς δούμε όμως πιο αναλυτικά την ΠΟΙΟΤΙΚΗ δουλειά που γίνεται στα εν λόγω Εκπαιδευτήρια όπως αυτή καταδεικνύεται από τους αριθμούς 

_το 43% των αποφοίτων πέτυχε βαθμολογία στις εξετάσεις από 13 έως 17 !

_βαθμολογία άνω του 17 πέτυχε το 43,4% των αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων

_ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ το 23% των αποφοίτων των εν λόγω Εκπαιδευτηρίων "ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ"

Είναι Τιμή για την Πόλη μας να μπορεί να συντηρεί ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ Εκπαιδευτικό Ίδρυμα όπως τα "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΉΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ" ,  η Κοινωνική Προσφορά και το Εκπαιδευτικό  Έργο των οποίων  δίνουν τόσο πολύτιμους καρπούς στην Οικογένεια και τη Νεολαία του Τόπου !

Τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  στη Διέυθυνση και το Προσωπικό για την Ποιοτική τους Δουλειά και ευχόμαστε από καρδιάς ΠΑΝΤΑ τέτοιες ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: