Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

ΣΤΡΕΜΑΤΑ και ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ


Κι όσοι δεν αντιληφθήκατε τις Κόκκινες Γραμμές της "Πρώτης Φοράς Αριστεράς"  καθώς και την πρακτική εφαρμογή τους από την Κυβερνησάρα των Αριστερών Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΝα το ξαναψηφίσετε βρε σεις το παλικάρι, μιας και με τα έργα του σας έβγαλε ασπροπρόσωπους όλους εσάς που περήφανα δηλώνατε:

Σας ξέρω βέβαια καλά εσάς που εμπιστευτήκατε να σας βγάλει απ την κρίση άνθρωπος που αν και μηχανικός νομίζει πως η Κόζαν(η) έχει στρατόπεδο με έκταση ίση με τη Μάλτα περίπου! 400,000 στρέματα ρε μάγκα μου ! 

Ολόϊδιο με το να ισχυρίζεται κάποιος πως πούλησε 400,000 στρέματα στο χωριό του κι αγόρασε με μιας ένα τριαράκι στην Κυψέλη 24,000 τετραγωνικά μέτρα ... Και χωρίς να ΄ναι και Τοπογράφος ...

Βέβαια τι φταίτε κι εσείς , εδώ υπήρξαν γίγαντες της Δημοσιοκαφρίας που έβλεπαν τον απίθανο τύπο που ψηφίσαμε για πρωθυπουργό να ταπεινώνει τους κουτούς δανειστές μας !


Αμ τον άλλο να , που τονε σταματάνε στο δρόμο μηχανάκια και βέσπες και τον συγχαίρουνε που τους έσωσε ; Μπαλάφας με τ΄όνομα ο μάγκας , πουλάει σανό μόνον στη χονδρική ...

Αλλά ξέρω ποιό μηχανάκι ήτανε που σταμάτησε τον ευεργέτη Μπαλάφα ...Τον Αλέξη όμως τον σταμάτησε στο δρόμο μηχανάκι και τονε αρώταγε αν ξέρει κα΄να μπατιρημένο βενζινάδικο να φουλάρει καύσιμο και να πλερώνει με ΙΟU !


ΕΜ τά ΄θελε κι ο κώλος του του Αλέξη , μια χαρά ήταν στην αντοπολίτευση , τι τις ήθελε τις εξουσίες και τα ρέστα;Kι έτσι φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει στρατόπεδο 400,000 στρέματα στην Κοζάνη και Λιμάνι ξηράς στην Καστοριά !... Και το Μετσόβιο Πολυτεχνείο πολύ περήφανο που έδωσε πτυχίο σε τέτοια διάνοια ...

Και να πεις πως δεν ήξερε από λιμάνια το παλικάρι , να ΄λεγα !Αυτά , καλά μπανάκια εκεί στην πλαζ της Ηλιού και τα ματα λέμε παιδιά .


Δεν υπάρχουν σχόλια: